Hizmetler

Satış

Global satış  ekibimiz, size petrokimyasallar, endüstriyel kimyasallar ve polimerler dahil olmak üzere en geniş hammadde yelpazesini sunabilmektedir. Ekibimiz, doğru ürünü rekabetçi fiyatlarla, hızlı bir şekilde temin edecektir.

Ürün listemizi inceleyip bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Pazarlama

Sizi ve satın alma alışkanlıklarınızı  tanımak , önceliklerimizin başında yer almaktadır. Küresel pazarlarla sürekli etkileşimde olmamız sayesinde, piyasa koşullarından, piyasadaki gelişmelerden ve mevzuat değişikliklerinden hızla haberdar oluyor ve sizinle uzun vadeli, saglam temellere dayanan bir ilişki kurmanın gururunu yaşıyoruz.

Dağıtım

Continental ekibimizin lojistik uzmanları, paketleme ve diğer hizmetleri sunmak için global depolar, hizmet şirketleri ve taşıma şirketleri ağından yararlanmaktadır. Ekibimiz, özel istekleriniz, etiketleme veya diğer özel ihtiyaçlar da dahil olmak üzere uygun tüm talepleri karşılamak üzere tüm gücüyle çalışıp taleplerinizi yerine getirmektedir.

Finansman

Sıkı çalışmalar, yüksek mali standartlar ve ödün vermeyen kaynak yönetimimiz sayesinde, Continental, tedarikçilerimizin, uluslararası bankalarin ve diğer finans kurumlarının saygınlığını kazanmıştır. Continental, standart koşullarin mevcut olmadığı durumlarda dahi, alternatif finansal çözümler sunabilmek için, sizinle doğrudan çalışmaktadır.

Taşıma

Profesyonel lojistik ekibimiz, ürünleri kıtalar içerisinde ve arasında, tır, konteyner, tank, demiryolu, barç ve gemi aracılığıyla profesyonelce taşıyarak, karmaşık işlemleri kolay çözümlenebilir hale getirebilmektedir. Deniz, karayolu ve demiryolu taşımacılığı yapan çözüm ortaklarımız, gümrüklü ve gümrüksüz depolardan oluşan global ağımız, son 40 yılda,  istikrarlı bir çizgide büyüyerek ve  çalışarak, dünya genelinde etkin ve verimli bir şekilde ürün taşımacılığı yapmaktadır.

Güvenilirlik

Uluslararası ofislerimiz size kanıtlanmış bir başarı sicili sunmaktadır. Kimyasal maddeler ve polimerler alanında edindiğimiz otuz yılı aşkın deneyimimiz, bizi küresel tedarik ve satış konusunda cok tercih edilen bir seçenek haline getirmektedir.

Tedarik

Genişleyen ürün portföyümüzün dünya genelinde tedarik edilmesi, Continental’in büyüme sürecinin temel taşı olmuştur. Denizaşırı  tedarik kaynakları dahil, yanı başınızda ve erişilebilir bir hale getirerek, uluslararası tedarik sürecini tüm ortaklarımız için kolay bir sürece dönüştürüyoruz.